Olen Hiltusen Anni ja tässä hieman tarinaani.

Valmistuin diplomi-kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologiopistosta 1990 keskelle lamaa. Tein vähän alan sijaisuuksia, mutta pian lähdin jo muille aloille, mistä töitä satuin saamaan. Alkuun lastenhoitoa ja muutamaa vuotta myöhemmin siirryin myynnin ja markkinoinnin pariin. Kouluja ja kursseja tuli käytyä työn ohessa monen moisia, mutta koko ajan kuitenkin tein sukulaisille hoitoja, ettei ”näppituntuma” katoaisi, jos vaikka sitten joskus… (ja verottajalle tiedoksi, ei, en ole ottanut rahaa tekemistäni hoidoista tuolloin!)

Se joskus koitti kesäkuussa 2004, jolloin Veikkolassa avasi ovensa Kauneushoitola Anni Hiltunen, osoitteessa Vanhatie 26. Vuonna 2008 muutimme kotiseudulle Pohjois-Karjalaan (Valtimolle) ja sieltä sitten jälleen 2015 takaisin tänne etelämmäksi, tarkemmin Vihdin Otalammelle. Koko Valtimolla olo aikani piipahtelin silloin tällöin myös Veikkolassa tekemässä hoitoja pienelle asiakasryhmälle. Veikkolassa käydessäni tein hoitoja Ritvan tiloissa ja myönnettävä on, että olin enemmän kuin onnellinen, kun Ritva tarjosi työtilaa minulle ihan vakituisesti! Vaikka osoite on jälleen Vanhatie 26, yrityksen nimi on kuitenkin muuttunut kauneushoitolasta VALOIZAksi. Miksi? No, kauneushoitola nimen alla tehdään kosmetologin työtä ihon hoidon parissa. Koin, että nimi sitoo tekemisen. Mistä sitä tietää vaikka isona olisi leipuri? Tai muurari? Nyt kuitenkin kosmetologin työn lisäksi, teen myös energiahoitoja, joten siitä siis nimen muutos, muutakin kuin ihon hoitoa.

Kuitenkin, koska tiedän, että joitakuita ihmisiä kiinnostavat tietyt asiat ja toisia toiset, sivuille on jaoteltu kosmetologiset hoidot ja energiahoidot erilleen. Näin siksi, että mikäli olet kiinnostunut vain toisesta aihealueesta, en pakkosyötä sinulle toista! Voit siis itse valita, jos haluat tutustua jompaankumpaan aihealueeseen tai molempiin. Kummallekin ”puolelle” olet tervetullut! Tänä nettimaailman aikana luonnollisesti sivuillani on vain pintaraapaisuja asioista. Ketä jokin asia enemmän kiinnostaa, tietoa ja sitä tiedon vierestä menevää, on netti tulvillaan, jokainen käyttäköön tietoa hankkiessaan omia suodattimiaan. Se mitä minä kirjoitan, on tietenkin värittynyt minun ajatusmaailmallani, joten lue ja jos se resonoi kanssasi, lue lisää, jos ei, niin kiva, että kuitenkin piipahdit!

Kosmetologin töitä (kasvohoidot, jalkahoidot jne) teen siis tukevasti 28:n vuoden kokemuksella, ja tätäkin ammattia luonnollisesti pidän yllä erilaisia täydentäviä kursseja käyden. Energiahoidot ovat uudempi tuttavuus, kristallihoitaja 2014-15, reiki 1 kevät 2015, reiki 2 syksy 2015. Lisää on aikomus tätäkin puolta opiskella aina sopivan tilaisuuden tullen. Koen ettei ihmisen ole tarkoitus jämähtää paikoilleen ja uskon täysin, että elämä on jatkuvaa oppimista ja opiskelua, vanhan kertausta ja tarpeettoman unohtamista, paitsi itse elämässä, myös työssä.

Riikka Muikun sanoin:

Lakkaamatta muuttuvat, vuodenajat vaihtuvat, niin kuin muuttuu ihminen. Pudottaa lehdet, päästää irti kuihtuneista, kerran väreissä loistavista. Antaa lumen peittää, syleillä suojassansa, kylmässä turvassansa. Syntyy uudelleen, nousee maasta hentona, kasvot kohti aurinkoa. Vahvana kukoistaa, juuret maassa, pää pilvissä keinuen, käsivarsilla kesän hedelmät. Lakkaamatta muuttuvat, vuodenajat vaihtuvat, niin kuin muuttuu ihminen.

Voit myös ihailla Riikan tekemää taidetta täällä sivuillani! Mikäli haluat jonkun taulun (osa rajattu) nähdä kokonaan ja vaikka omaksi, Riikan yht.tiedot saat minulta! Toivottavasti viihdyt sivuillani!

– Anni