Jalkahoidot

Halkeilevat kantapäät, jalkojen kuiva iho, känsät ja kovettumat sekä kynsiongelmat ovat hyvin yleisiä. Vaikkei sen suurempia ongelmia olisikaan, kannattaa muistaa ennaltaehkäisevästi, että vietämme jalkojemme päällä suuren osan ajastamme ”vauvasta vaariin”, niinpä jalkamme joutuvat rasituksille päivittäin ja todella ansaitsevat tulla hoidetuksi säännöllisesti sekä hoitolassa että kotona.

Jalkojen hoitolahoidossa kosmetologi tarkistaa jalat ja pystyy hoitamaan suurimman osan ongelmista. Hoidon yhteydessä on myös helppo antaa kotihoito-ohjeita juuri sinun jaloillesi. Tarvittaessa kosmetologi suosittelee käyntiä jalkaterapeutilla tai lääkärillä.

Jalkahoito hoitolassa alkaa jalkojen kylvetyksellä. Tämän jälkeen tarkistetaan jalkojen kunto. Kovettumat ja mahdolliset känsät poistetaan veitsellä ja hiomalla tai vain hiomalla (kotona käytetään raspia). Kynnet leikataan, tarvittaessa ohennetaan ja viilataan. Kynsinauhat hoidetaan ja lopuksi jalat rasvataan kevyesti hieroen. Kosmetologilla on mahdollista myös lakkauttaa varpaiden kynnet.