Kasvohoidot hoitolassa

Jokainen kasvohoito alkaa pintapuhdistuksella (puhdistusemulsio/-geeli sekä kasvovesi sekä silmämeikinpoistoaine), jonka jälkeen ihoanalyysi varmistaa parhaat mahdolliset hoitotuotteet ja hoidon. Asiakkaan kanssa keskustellen huomioidaan myös asiakkaan omia toiveita hoidon suhteen, muistuttaisin kuitenkin, että kuten jääkaappimagneetissani lukee; olen kosmetologi, en taikuri.
Pikakasvohoidoissa pyydän huomioimaan, että ne ovat rajattuja aikaan. Muissa hoidoissa pyrin pysyttelemään antamassani aikahaarukassa. Eli suomeksi: jos et halua maksaa puolen tunnin kasvojen pesusta, tule pikahoitoihin ilman meikkiä tai hyvin kevyellä meikillä. Hyvin paksun meikin pesemiseen menee yllättävän paljon aikaa, kun olemme hoitolassa, eikä pesua suoriteta juoksevan veden alla.
Hinnastossani ei ole ns. erikoiskasvohoitoja. Käytän erikoiskasvohoitoihin tarkoitettuja tehotuotteita kaikissa hoidoissa tarpeen mukaan.
Kasvohieronta on hyvin rentouttava ja pehmentää kasvojen ilmettä. Hieronta ulottuu kasvoilta kaulan ja niskan kautta decollleté-alueelle ja hartioille. Hieronta-aika on vähintään 30 min (ei pikahoito).


Mikrohionta ja ultraäänihoidot

Mikrohionta on kivuton ihoa kirkastava ja tasoittava laitehoito, jossa poistetaan iholta kuollutta solukkoa. Tehokas mikrohionta antaa iholle ”signaalin”, joka käynnistää uusien solujen tuotannon. Hoitotuotteiden imeytyminen paranee ja myös ihon epäpuhtauksien poistaminen helpottuu. Hyviä hoitotuloksia mm aknearpien ja suurentuneiden huokosten hoidossa, sekä veltostuneen ihon ja juonteiden hoidossa.
Ultraäänihoidossa hoitavat tuotteet imeytyvät syvälle ihoon samalla kun ultraääni edistää kollageenin muodostusta ja auttaa elastisuuden palautumisessa. Iho näyttää jo yhden hoitokerran jälkeen paremmalta.