Kuinka vähentää kodin kemikaaleja ja muovijätettä

posted in: Uncategorized | 0

Oikeastaan tämä ei ole blogi, vaan kutsu tutustumaan Bioswipe biologisiin kodinhoitotuotteisiin.

Kaksi vuotta sitten Nummelalainen yritys Homcare Finland Oy alkoi tuoda Suomeen probioottisia kodin siivousaineita. Itse olen aivan hurmioitunut tuotteista, mutta myös ajatuksesta niiden takana.

Esimerkiksi tuo Multi Clean, joista otin kuvankin tähän kirjoitukseeni, se käy ihan kaikkien pintojen pesuun, mihin vesi käy. Ostamalla sumutinpullon ja tiivistepullon, säästän muovijätettä 31 pulloa. Vesi sumutinpulloonhan tulee ihan omasta hanasta ja yhteen pullolliseen käyttövalmista pesuainetta ei tarvita kuin muutama milli tiivistettä.

Tärkeintä tässä on se, että sumutinpullosta sumuttelen probiootteja kotiini. Niin mitä probiootteja? Ne ovat niitä hyviä mikrobeja, jotka vievät elintilan ihmiselle haitallisilta bakteereilta. Me tunnemme tämän kaavan hyvin esim. maitohappobakteereista omassa elimistössämme. Olen haltioissani siitä ajatuksesta, että vaikka en näekään noita pikku vipeltäjiä, ne menevät joka paikkaan -ne pääsevät sinne, minne minä en- niin kuin vaikka listojen alle.

Tulevana torstaina 15.11. Nummelassa järjestetään avoimien ovien ilta Homcare Finland Oy:n tiloissa klo 16.30-19.30. Osoite on Juurikuja 4, 03100 Nummela. Tule tutustumaan Bioswipe tuotteisiin, tuoteperheestä löytyy 10 tuotetta eri käyttötarkoituksiin. Tietoiskut tuotteista tasatunnein klo 17, 18 ja 19.00. Tarjoamme glögiä ja piparkakkuja.

Tarjouksia mm. MultiClean normaalisti 25,- ja nyt saat sen 21 eurolla, jolloin yhden pullollisen hinnaksi jää 0,68€/pll. Lisäksi arvomme Laundry Liquid probioottista pyykinpesuainetta, ja kaikki ennakkoon tietoiskuihin ilmoittautuneet saavat mukaansa myös laadukkaan mikrokuituliinan, sekä kaksi arvontalipuketta.

Voit ilmoittautua minulle vielä keskiviikkona, mutta voit myös ottaa naapurit kyytiin ja voitte vain tulla paikalle, tuo ilmoittautuminen ei siis ole pakollista. Toivottavasti pääset paikalle, jos et, mutta haluat kuulla lisää, ota yhteyttä! Tervetuloa!

<3 Anni